Glamsdalens BikePark

Foto: Andreas Schnalke
Glamsdalens BikePark Galleri

Beskrivelse

Mountainbikesporet ved Glamsbjerg er et teknisk svært spor på 3 km. Sporet er afmærket med MTB skilte og byder på udfordringer for den øvede og erfarne rytter. Den første del af sporet er anlagt på et græsareal og opbygget af naturlige materialer, som jord, sten og grus. Her er mange stigninger, sving og nedkørsler, hvor du nok skal få pulsen op. Når du har passeret de mange skarpe sving fortsætter du ned i skoven. Skoven byder på singletracks, hårnåle sving og flere stejle stigninger samt nedkørsler og broer. Der er alternative ruter undervejs for den ikke så øvede mountainbikerytter.

Sporet er åbent for alle og kræver ikke betaling.

Du finder sporet ved Glamsdalens Idrætsefterskole, Langbygårdsvej 14, 5620 Glamsbjerg og kan frit benytte skolens p-pladser.

Sporet kan enkelte gange i løbet af året være lukket i forbindelse med idrætsefterskolens egne arrangementer, dette annonceres på facebooksiden: ” Glamsdalens BikePark”. https://www.facebook.com/glamsdalenBikePark/?fref=ts  

Kørselsanvisning:
Kør efter Langbygårdsvej 10, 5620 Glamsbjerg og benyt parkeringspladsen overfor svømmehallen (572.302,6 m; 6.120.450,9 m). Sporet starter og slutter tæt ved parkeringspladsen og er anvist med skilt.

Glamsdalens Idrætsefterskole (GIE), frivillige borgere og Assens Kommune har i samarbejde anlagt MTB-sporet. Hvis du har bemærkninger til sporet, så kontakt os via facebookgruppen ”Glamsdalens BikePark” eller natur@assens.dk

 

Område

Adresse Langbygårdsvej 10
5620 Glamsbjerg
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Mountain bike

Koordinater

Længde: 55.27241704
Breddegrad: 10.11318005

Glamsdalens BikePark

Adresse Langbygårdsvej 10 
5620 Glamsbjerg
T