Restaurant Tribeca NV

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Tribeca NV åbnede første gang dørene i august 2007, med det formål, at bringe en bid af det italienske køkken og New Yorks rå og stemningsfyldte atmosfære til hjertet af Nordvest.

Den personlige og professionelle betjening, fokus på råvarer, god mad og økologi gør Tribeca NV til en oase, som man bare må forbi. Og sidder man i gårdhaven eller på tagtarassen en varm sommerdag, føler man tydeligt den sydlandske stemning midt i storbyens rå rammer.

Udover vores a la carte restaurant som vægter Social Dining og gode vine højt, åbnede Tribeca NV den 15. juni 2017 en lillesøster i forlængelse af restauranten. Her finder man Tribeca Ugly Duck, hvor der serveres gourmet pizza bagt i stenovn - lavet på hjemme malet mel.

Udover vores fadlagrede øl som tappes direkte fra tønderne, har vi også 11 andre kreative og smagsrige Ugly Duck øl på tap. Ligesom på Tribeca NV har vi også her fokus på økologi og bæredygtighed. Vi bruger meget tid på at udvikle vores dej og udvælge vores råvarer, så de har den helt rigtige smag og konsistens til lige netop din pizza.

Område

Adresse Bygmestervej 2
2400 København NV
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Udendørs servering
Økologisk Spisested

Koordinater

Længde: 55.70619544
Breddegrad: 12.53463583

Restaurant Tribeca NV

Adresse Bygmestervej 2 
2400 København NV
T 3585 1050
info@tribecanv.dk