Vangeled Gård Bed & Breakfast

Foto: Vangledgård Bed & Breakfast
Galleri

Beskrivelse

Vangeled Gård Bed & Breakfast ligger midt i den hyggelige landsby Holtug i en gammel slægtsgård fra 1670. Stedet har to dobbeltværelser og et familieværelse med plads til fire personer. Alle værelserne og fællesfaciliteterne befinder sig i en ombygget og totalt renoveret staldbygning, der er holdt i lyse, nordiske farver. Indretningen er enkel, men meget funktionel. Her er, hvad der skal være, og selvom alt er nyt, har man alligevel formået at bevare charmen fra den gamle slægtsgård. Der er gulvvarme på værelserne og en brændeovn i fællesrummet. Af fællesfaciliteter har I blandt andet et køkken med alle nødvendige faciliteter, bad/toilet, en hyggelig opholdsstue og adgang til vaskemaskine.  

Udenfor kan I hænge ud med de andre gæster på den store terrasse, hvor der både er pejs, grill og et lækkert udekøkken samt små hyggekroge, for dem, der vil være sig selv. 

Fra Vangeled Gård Bed & Breakfast er det kun 1,5 km til Stevns Klint og Holtug Kridtbrud, hvor I kan gå på fossiljagt. Her passerer også ”trampestien” forbi, hvis I vil på vandretur langs klinten. Der er også gode fiskevande i området, så Vangled er et godt valg for lystfiskere.

København ligger 39 km væk, mens der er 47 km til Malmø. Den nærmeste lufthavn er Kastrup Lufthavn, 35 km fra ejendommen.

Område

Adresse Holtug Linievej 35 Holtug
4660 Store Heddinge
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Dobbeltværelse: DKK 450 - 700
Kapacitet: Senge
Parkering
WiFi
Have

Koordinater

Længde: 55.3414183505184
Breddegrad: 12.4103570585412

Vangeled Gård Bed & Breakfast

Adresse Holtug Linievej 35 Holtug
4660 Store Heddinge
T
tl@my-time.dk