Sigerslevhus Bed & Breakfast

Foto: VisitSydsjælland-Møn
Galleri

Beskrivelse

Sigerslevhus ligger i udkanten af den hyggelige landsby Sigerslev med udsigt over de åbne marker. Ikke langt derfra ligger en smuk og velbevaret gravhøj. I ”baghaven” ligger den lokale fodboldsplads, hvor I kan spille bold eller tage en joggingtur. Få kilometer væk ligger Store Heddinge med specialforretninger, dagligvarebutikker og flere spisesteder. Her finder I også Nordeuropas største ottekantede kirke, Skt. Katerina Kirke og en dejlig svømmehal.

Men et ophold på Sigerslevhus er først og fremmest et ophold i nærkontakt med naturen, for blot et par km væk har I Stevns Klint, Stevns kridtbrud og ”Trampestien”, der løber langs kanten af klinten. Tæt på har I også Tryggevælde Å, Rødvig Strand, Gjorslev Bøgeskov og Sigerslev Mose.

Sigerslevhus har til huse i er gammel landsbyskole, der blev bygget i 1904. Stedet er siden blevet restaureret, og de gamle lokaler er blevet indrettet til værelser. I alt tilbyder Sigerslevhus fire værelser, hvoraf det ene er indrettet som særligt handicapegnet med handicaptoilet og ekstra stort baderum.

Sigerslevhus tilbyder også fællesrum med hyggekrog, bordfoldbold og bordtennis og desuden et stort lokale til fest, møder eller andet. Til stedet er der også et stort og veludstyret køkken.  

Hvis I opholder jer på Sigerslevhus, må I ikke snyde jer selv for et besøg hos naboen, der har en stor produktion af øko-urter og gerne fortæller om sin virksomhed.

Område

Adresse Sigerslevvej 31 Sigerslev
4660 Store Heddinge
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Servicehund tilladt
Dobbeltværelse: < DKK 450
Kapacitet: Senge
Parkering
WiFi
Køkken/tekøkken
Vaskemaskine
Have

Koordinater

Længde: 55.3219479645654
Breddegrad: 12.4134635198579

Sigerslevhus Bed & Breakfast

Adresse Sigerslevvej 31 Sigerslev
4660 Store Heddinge
T
sigerslevhus@gmail.com