Art Gallery Kunst & Kage

Foto: Destination Djursland
Galleri

Beskrivelse

Vores galleriet er beliggende midt på Djursland- ved rundkørsel i Ryomgård, hvor galleriet råder over 350 unikke kvadratmeter udstillings-rum.

Vi repræsenterer topprofessionelle anerkendte nationale og internationale kunstnere.

Vi viser nutidkunst, mange af vore kunstnere er fra øst landende alle har en mangeårig klassiskekunstuddannelse. Vi har en stor variation i kunstretninger genrer og motivvalg samt lidt andet udvalg af kunstværker end man normalt ser i Danmark og vi mener det vil give et frisk pust til besøgende.

De fleste at vore kunstnere er international kendte og har mange internationale udstillinger på deres CV. Vi har også nye talenter som er på vej frem.

Galleriet er indrettet med en lille cafe og flere hyggekroge rundt i udstillingsområde et af dem er med pejs.

Det er vores ide, at kunst skal opleves i en rolig og afslappet atmosfære. Det tager tid at bearbejde syns og oplevelses indtryk og en god diskussion er altid værdifuld.

Kunst skal købes med hjertet, det skal give glæde og skabe nye indtryk hver gang man betragter sit kunstværk, det giver værdi hver dag at eje god kunst.

Året rundt præsenterer galleriet spændende kunstudstillinger med højt teknisk niveau, masterklasser, workshop, lektioner, arrangementer.

Område

Adresse Vestergade 4
8550 Ryomgård
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Billedkunst
Keramik
Atelier

Koordinater

Længde: 56.3810582088965
Breddegrad: 10.5042460829192

Art Gallery Kunst & Kage

Adresse Vestergade 4 
8550 Ryomgård
T 25360008
info@kunstkage.dk