Indian Dhaba Street Food

Foto: Ringsted Turistinformation
Galleri

Beskrivelse

Mad fra en spændende og anderledes verden

Indian Dhaba street Food er forførende anderledes mad fra en åben og levende kultur, hvor mennesker mødes på tværs af alle skel for at smage, spise og udveksle tanker – mens tandoori-ovnen syder i den ejendom, der både kendes som Stakladen og Ringstedcentret.

Verden er fuld af spændende mad – men det indiske køkken er en verden i sig selv. En vrimmel af små retter efter kundernes valg sættes på bordet på én gang, og så er der ellers lagt op til et festmåltid, selv på en hverdag! Ikke mindst takket være den autentiske tandoori-ovn.

Lam, kylling og fisk sætter dagsordenen hos Indian Dhaba Street Food i Nørregade i Ringsted, hvor den dygtige og driftige restauratør Enayatullah Safi har åbnet sit flotte gadekøkken-inspirerede spisested. Men der er langt fra de kommercielle gadekøkkener, man kan finde andre steder både i Danmark og udlandet – til Indian Dhaba Street Food, der er en gastronomisk oplevelse. Maden er så meget i fokus, at alle bliver mætte, selv om man kun har sit bord til rådighed i to timer!

Område

Address Nørregade 13
4100 Ringsted
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hovedret: DKK 150 - 250
Indisk

Koordinater

Longitude: 55.446888206964
Latitude: 11.788825775239

Indian Dhaba Street Food

Address Nørregade 13 
4100 Ringsted
T 44535329