Restaurant ParnasHuset

Foto: VisitVestsjælland A/S
Galleri

Beskrivelse

Restaurant ParnasHuset finder du i Sorøs naturskønne omgivelser og vi inviterer dig hermed indenfor i vores åbne og lyse lokaler. Vores Restaurant ligger afsides fra vejen, så du kan trygt lade de små løbe og lege selv i Hulebyen eller ved Parnasdyrene. Når vejret tillader det, kan du også nyde din velkomstdrink eller mad udenfor på den store sydvendte terrasse. Vi synes, det er den ideelle blanding af tilgængelighed og friluftsoplevelse.

 Restaurant ParnasHuset byder dig på de lækreste hjemmelavede frokostanretninger, hjemmelavet lemonade, friskbrygget kaffe, lækre kager og meget mere. Her er servering til glade forbipasserende og gæster med bordbestilling. Og du kan finde din yndlingsplads, hvad enten du har lyst til at sidde inde i de flotte lyse lokaler eller ude på den store terrasse. Så kom og nyd en god frokost i Restaurant ParnasHuset. De delikate frokostanretninger er inspireret af det klassiske danske smørrebrød, men hvor du traditionelt får serveret en højtbelagt anretning, serverer vi pålægget i små skåle med friskbagt brød ved siden af. Til de små er der en helt speciel børnetallerken, med børnenes favoritter. Hvis du i stedet lader dig inspirere af det natursmukke område og hellere vil spise din mad i det fri, kan du bestille en picnickurv. Den kan nydes ved søbadet med udsigt over Sorø Sø, eller den kan medbringes på en dejlig sejltur med Lille Claus.

 Når man besøger Restaurant ParnasHuset er det oplagt samtidig, at besøge Parnas Huleby og de mindre beboere på Parnas; nemlig gederne, hønsene og de to minigrise.

 

Åbningstider i Restaurant ParnasHuset

19. maj – 30. september:

Lørdag og Søndag: 11.00 – 17.00

 

Juli og august:

Mandag – Søndag – 11.00 – 17.00

 

Bordreservation

Reservere allerede nu dit bord ved, at kontakte os på tlf. 23 87 83 87. 

For bordreservation til 10 gæster eller flere skal det ske ved, at sende en mail til parnashuset@parnas.dk 

Vær dog opmærksom på, at der kan være dage, hvor Restaurant ParnasHuset har alt optaget grundet selskaber i huset.
På hjemmesiden finder du flere oplysninger om kommende arrangementer og aktiviteter. ParnasHuset har hele året åbent for arrangementer.

Område

Address Parnasvej 21
4180 Sorø
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Longitude: 55.4265051869137
Latitude: 11.5312886238098

Restaurant ParnasHuset

Address Parnasvej 21 
4180 Sorø
T 23 87 83 87
info@parnas.dk