Store Brønderslev Marked

Foto: Brønderslev Erhverv & Turisme
Galleri

Beskrivelse

Det årlige Store Brønderslev Marked tiltrækker mange tusinder mennesker hvert år. Kom og oplev et af Danmarks hyggeligste markeder.

Markedspladsen ligger midt i Brønderslev by og har et areal på 41.500 kvm. Hvert år er der omkring 200 kræmmerboder, 70-100 heste og andre dyr, øl- og spisetelte og ikke mindst et stort tivoli.

Musik er der naturligvis en masse af på programmet på pladsens to scener, plus en stor scene i det store markedstelt, Markedskroen, hvor der vil være fest og farver både fredag og lørdag aften.

Mandag er der børneoptog fra Banegårdspladsen og gennem byen ned til markedet, hvor byens børnehaver og vuggestuer deltager.

Hele det store marked sluttes af med et festfyrværkeri mandag aften.

Store Brønderslev Marked arrangeres af markedsforeningen, hvor markedsudvalget står for det praktiske arbejde både før, under og efter markedet.

 

Program 2020

Underholdningen på store Brønderslev Marked er i år meget bredt sammensat med noget for enhver smag. Markedsudvalget har booket lokal underholdning og blandet det med kendte kunstnere fra den store verden. Der vil være en meget bred vifte af underholdning for hele familien, og der er gratis underholdning for ca. 250.000 kr. på markedet i år. Kig i programmet og find det, der lige passer til dig og din familie.

Der er underholdning på to udendørs scener samt musik og dans i Markedskroen. På pladsen er der gøgl.

 

Område

Adresse Frederiksgade 40
9700 Brønderslev
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Marked/dyrskue

Koordinater

Længde: 57.2746225842323
Breddegrad: 9.95304742885458

Store Brønderslev Marked

Adresse Frederiksgade 40 
9700 Brønderslev
T