Shoppingmuligheder på Vestfyn

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
shopping Galleri

Beskrivelse

Assens som en livlig by med handelsgader, restauranter, gallerier, caféer, havn og marina.

Assens opnåede købstadsrettigheder i 1524. Byen var i Middelalderen det primære overfartssted til Slesvig og knudepunkt for trafikken mellem København og Hamborg. Vor
Frue Kirke med det ottekantede tårn stammer fra det 15. århundrede. I det 19. århundrede blev byen for alvor udviklet med en egentlig havn og jernbaneforbindelse. I den periode
udviklede handelslivet sig også med driftige familier i stærke købmandsgårde. På turistkontoret kan du få kort og guide til en gør-det-selv byvandring, som bringer dig rundt i den smukke gamle købstad. Der findes spændende butikker i byen og hen over året arrangeres der en hel del events fx kulturnat i foråret, Modeshow med rød løber igennem hele byen, Assens for fulde sejl med marked i byen osv. osv. Se eventkalenderen her på siden eller handelstandsforeningens facebook side.

Derudover er der gode shoppingmuligheder i Glamsbjerg, Hårby, Vissenbjerg og Aarup. Her findes der masser af specialforretninger, hvor du kan finde alt fra tøj, sko, kunst, vin, gaveartikler, bøger, legetøj, chokolade osv. osv. Gå på opdagelser i de små handelsbyer og find' unikke ting.

Lækkerier fra Vestfyn
Fyn er Danmarks have. Og hvis du selv laver mad, kan vi på det varmeste anbefale de lokale fødevarer af høj kvalitet, du finder rundt om i de mange gårdbutikker i området. I Strandporten, som er en restaurant med butik og webshop i Assens laves maden af lokale råvarer og efterfølgende kan varerne købes i butikken eller via webshoppen. 

Her finder du restauranter og spisesteder på Vestfyn.

 

Område

Adresse Østergade
5610 Assens
Se alt i dette område

Information

Koordinater

Længde: 55.2701067720037
Breddegrad: 9.89595115184784

Shoppingmuligheder på Vestfyn

Adresse  Østergade
5610 Assens