Mirabelle

Foto: Per-Anders Jörgensen
Galleri

Beskrivelse

Samtidig er Mirabelle stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne sig med friskbagt brød, croissanter og Mirabelles egne håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza, focaccia og klassiske håndmadder. Christian Ryberg, tidligere The Coffee Collective, gør kaffen på Mirabelles til noget helt særligt på niveau med croissanterne og brødet.

Melet brugt til pizzaer og focaccia er heller ikke industrielt pizzamel, men en blanding af økologisk mel af lokaltdyrkede nordiske kornsorter og husets egen import af italiensk mel fra en lille økologisk mølle i Piemonte.

Samtidig er Mirabelle stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne sig med friskbagt brød, croissanter og Mirabelles egne håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza, focaccia og klassiske håndmadder. Christian Ryberg, tidligere The Coffee Collective, gør kaffen på Mirabelles til noget helt særligt på niveau med croissanterne og brødet.

Melet brugt til pizzaer og focaccia er heller ikke industrielt pizzamel, men en blanding af økologisk mel af lokaltdyrkede nordiske kornsorter og husets egen import af italiensk mel fra en lille økologisk mølle i Piemonte.

Mirabelle er stedet, hvor du dagen igennem kan forsyne dig med friskbagt brød, croissanter og Mirabelles egne håndpizzaer, der en slags krydsning mellem romersk pizza, focaccia og de klassiske håndmadder. Kaffen på Mirabelles er noget helt særligt på niveau med croissanterne og brødet.

Melet som bliver brugt til pizzaerne og focacciaerne hos Mirabella er heller ikke industrielt pizzamel, men en blanding af økologisk mel af lokaltdyrkede, nordiske kornsorter og husets egen import af italiensk mel fra en lille økologisk mølle i Piemonte.

 

Bageriet Mirabelle er tænkt som et synergiskabende tillæg til Bæst. Det er Manfreds amerikanske superbager, Carol Choi, der står i spidsen for bageriet, som leverer pizzadej til Bæst og de lokale københavnere.

Mirabelle | Italiensk bageri | VisitCopenhagen

Bageriet Mirabelle er tænkt som et synergiskabende tillæg til Bæst. Det er Manfreds amerikanske superbager, Carol Choi, der står i spidsen for bageriet, som leverer pizzadej til Bæst og de lokale københavnere.

Bageriet Mirabelle er tænkt som et synergiskabende tillæg til Bæst. Det er Manfreds amerikanske superbager, Carol Choi, der står i spidsen for bageriet, som leverer pizzadej til Bæst og de lokale københavnere.

{{$t(variables.showDescription ? 'general.$readLess' : 'general.$readMore')}}

Område

Adresse Guldbergsgade 29
2200 København N
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Hovedret: < DKK 150
Lavt

Koordinater

Længde: 55.6924053049143
Breddegrad: 12.556248009698

Mirabelle

Adresse Guldbergsgade 29 
2200 København N
T 3535 4724
info@mirabelle-bakery.dk