Vemmetofte Præstegård Bed & Breakfast

Foto: Vemmetofte Præstegård
Galleri

Beskrivelse

På Vemmetofte Præstegård Bed & Breakfast, der ligger lidt syd for Stevns, bor I i Prins Carls længe, der blev opført i 1717. Huset og omgivelserne emmer af historie, så stedet er som skabt til afslapning og refleksion.  

Vemmetofte Præstegård Bed & Breakfast har seks individuelt indrettede værelser – alle stilfuldt møbleret og holdt i afdæmpede farver, der forstærker den ro, der hviler over stedet. Fra værelserne er der enten udsigt til klostret med broen over voldgraven og det grønne tidligere ridebaneanlæg eller til den parklignende, fredelige have med mange høje træer. Fra vores store, smukke værelser kigger du ud på enten klosteret med broen over voldgraven og det grønne tidligere ridebaneanlæg eller på vores parklignende, fredelige have med sol og høje træer.

Som gæst har I adgang til haven, parken og den omkringliggende skov, så der er mange muligheder for småture i nærområdet. Vil I lidt længere væk, kan I leje cykler på stedet og fx tage en tur til Rødvig og Stevns Klint, der ligger godt 10 km væk eller til Vemmetofte Strand, der ligger mindre end tre km væk.

Morgenmaden er et kapitel for sig og består blandt andet af nybagt brød, hjemmelavet øllebrød og syltetøjer af frugt fra haven. Andre måltider kan aftales. Bliver I kaffetørstige kan I frit benytte kaffemaskinen i opholdsstue. Foruden en stor og lys fælles opholdsstue med pejs og flere sofagrupper, er der også en fælles stue med et stort spisebord.

Vemmetofte Præstegård Bed & Breakfast er ideelt både for jer, der søger fred og ro i smukke omgivelser og jer, der vi ud i naturen – om det så er for at vandre, cykle, ride eller fiske.

Andre muligheder: Ridning i skovene, lystfiskeri med vores lokale guide, eller fx malerkursus. Læs mere på vores website.

Område

Adresse Klostervej 2, Vemmetofte
4640 Faxe
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Dobbeltværelse: > DKK 700
Kapacitet: Senge
Bed+Bike
Parkering
WiFi
Barneseng
Vaskemaskine
Have
Helpension kan købes
Servicehund tilladt
Eget bad/toilet

Koordinater

Længde: 55.253709
Breddegrad: 12.225203999

Vemmetofte Præstegård Bed & Breakfast

Adresse Klostervej 2, Vemmetofte 
4640 Faxe
T +45 56 24 77 67
vibeke@vemme.dk