Slangerupgaard Bed & Breakfast

Foto: Destination SydkystDanmark
Slangerupgaard Bed & Breakfast Galleri

Beskrivelse

Velkommen til Slangerupgaard Bed & Breakfast, der både er velegnet til en hyggelig familieferie, en romantisk ”du-og-jeg-weekend” og til mindre firma- og kursusarrangementer. Der er en dejlig afslappet stemning på dette familiedrevne sted, der delvist har til huse i en gammel firlænget bindingsværkgård med både heste og kaniner. Nyd de mange hygge- og lækroge, enten i den store have, i den dejlige, lukkede gård eller fra en af terrasserne med udsigt til hestefolden. - Indenfor kan I tage et spil billard eller hygge jer i opholdsstuen med nogle af de mange spil, der er til rådighed. Der er også boldbane, petanque og bålplads til rådighed. 

Slangerupgaard Bed & Breakfast ligger perfekt med mange oplevelsesmuligheder i nærområdet. Faxe Ladeplads med indkøbsmuligheder, flere spisesteder, en dejlig strand, lystbådehavn og familieattraktionen ”Miniby & Park” er indenfor gåafstand. Og flere cykel- og vandreruter gør også stedet til et godt udgangspunkt for jer, der vil på aktiv ferie.

Værelserne på Slangerupgaard Bed & Breakfast er hyggelige og enkelt indrettede. Receptionen er åben fra kl. 08:00 til 23:00 og der er tjek in efter kl. 16.00.

Område

Adresse Elmuevej 32
4654 Faxe Ladeplads
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Servicehund tilladt
Dobbeltværelse: > DKK 700
Kapacitet: Værelser
Kapacitet: Senge
Parkering
Barneseng
Have
WiFi
Eget bad/toilet

Koordinater

Længde: 55.20976
Breddegrad: 12.137086

Slangerupgaard Bed & Breakfast

Adresse Elmuevej 32 
4654 Faxe Ladeplads
T +45 5671 7444
kursuscenter@slangerupgaard.dk