Fuglebjerg Kro - restaurant

Foto: SoS.WebApplication.Models.IntegrationBroker.Attractions.File?.Photographer
Galleri

Beskrivelse

Fuglebjerg Kro er en nostalgisk kro fra 1500-tallet midt i den skønne vestsjællandske natur mellem Slagelse, Næstved, Skælskør, Sorø og Ringsted med 2 golfbaner og BonBon-Land samt badestrande inden for 1/2 times kørsel. Kroen blev tilbage i 1692 gjort til en af de kongelig privilegerede kroer og må derfor anvende kongekronen på facaden samt i deres logo.

Køkkenet bestræber sig på, at give dig en autentisk og kulinarisk oplevelse med lækker veltilberedt mad af høj kvalitet, som gør et besøg til en oplevelse i den hyggelige restaurant. Alt produceres fra bunden af lokalt producerede råvarer med respekt for sæsonen.
 
Restauranten har et stort velassorteret à la carte menukort med fokus på det gode danske køkken. Der serveres både frokostretter, forretter, hovedretter, lækre desserter og børnemenuer. Indtag maden under de lysegrønne lindetræer i den hyggelige krohave, når vejret tillader det.

Det er også muligt af afholde selskaber på kroen, hvor du vil få en uforglemmelig dag med god mad og flot opdækning. Det er desuden også muligt at overnatte på et af kroen 6 værelser.

Område

Adresse Torvet 1
4250 Fuglebjerg
Se alt i dette område

Information

Faciliteter og emner

Klassisk dansk
Fransk
Smørrebrød
Hovedret: DKK 150 - 250
Selskabslokaler
Udendørs servering

Koordinater

Længde: 55.306096
Breddegrad: 11.547758

Fuglebjerg Kro - restaurant

Adresse Torvet 1 
4250 Fuglebjerg
T 55453047
info@fuglebjergkro.dk