Velkommen til Sol og Strand sommerhusudlejning i hele Danmark
70 10 01 60
 

Sommerhusudlejning Skarrev - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus Skarrev, Sydøstjylland, Danmark udlejes her!

 

Gæstevurderinger fra Skarrev:

 
 

51 gæster har givet Skarrev en gennemsnitlig vurdering på 4,27 ud af 5 stjerner.


Generel

Skarrev ligger på sydkysten af halvøen Løjt Land i Sønderjylland, nogle få km fra den gamle købstad Aabenraa. Det familievenlige sommerhusområde er omgivet af skøn og rolig natur, fjord, kuperet landskab, marker, skov, idylliske hulveje, smukke gamle huse med stråtag og flere fortidsminder. Skarrev er et ideelt feriested for de, de ønsker at nyde naturen eller benytte sig af de talrige aktivitetsmuligheder og seværdigheder, som dette område byder på. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i området. I Aabenraa finder I et hyggeligt bymiljø samt gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

Strand

Der er god, ca. 10 m bred sandstrand med flere badebroer ved Aabenraa Fjord ud for Skarrev. Her er der gode betingelser for windsurfing. Desuden er det muligt at sætte små både i vandet fra stranden, hvis I ønsker at dyrke sejlsport eller fiske på fjorden fra en båd.

Natur

Skarrev ligger lige ud til den brede Aabenraa Fjord, og ud for Skarrev findes der et rev, som det er muligt at gå på eller fiske fra. Sommerhusområdet er omgivet af grønne løvskove, fredelig og uspoleret natur, fjord og kuperet terræn. Løjt Lands natur adskiller sig fra resten af Sønderjylland, idet naturen her er mere dramatisk og kuperet. Det naturskønne område indbyder til vandreture med sine mange stier og småveje.

Aktivitet

Der er ideelle fiskemuligheder på revet ud for Skarrild og langs Aabenraa Fjord. Der arrangeres havfiskeri med kutter fra Aabenraa. Området har desuden flere Put&Take fiskesøer. Betingelserne er gode for windsurfere ud for Skarrev. For golfspillere er der gode muligheder på af Sønderjyllands 9 golfbaner. Dejlige naturoplevelser venter langs de afmærkede vandre- og cykelstier i området. Ringridningsarrangementer finder sted hver weekend sommeren igennem rundt omkring i Sønderjylland.

Attraktion

Der findes et stort antal af fortidsminder i området. En af Danmarks bedst bevarede stendysser, Myrpold, er smukt beliggende overfor Skarrev og herfra er der en storslået udsigt over fjorden mod Als og Fyn. Da gravkammeret blev opdaget, fandt man gravgaver og 10 skeletter deri. Et par km mod nordøst ligger langdyssen Tvekløft. Løjtland er præget af smukke, restaurerede huse med stråtag, som er en seværdighed i sig selv. Der findes flere interessante slotte i området, bl.a. Aabenraa Slot, Gram Slot og Gottorp slot (sidstnævnte i Tyskland).

Udflugt

Besøg Aabenraa, som ligger helt ned til fjorden. Her kan I opleve havnen, stranden, den dejlige gågade med torve, den gamle bydel samt Aabenraa slot, som er omkranset af vand og træer (10 km). Den 100 hektar store park, Dyrehaven, med skov, græsarealer, enge, hjorte og kronvildt ligger tæt ved Haderslev (28 km). Tag evt. på en dagstur til den tyske grænse, som ligger kun 40 km fra Skarrev. LEGOLAND, ca. 100 km fra Skarrev, er bygget af 50 mio. byggeklodser. Her findes masser af aktivitetsmuligheder for hele familien.

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2017 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


5 Sommerhuse i Skarrev

Søg sommerhus
  • Skarrev

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 63-1037

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   195 m til vandet

   24 vurderinger

    

    


   DKK 1884

   Flere detaljer

  • Skarrev

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 63-1009

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   300 m til vandet

   7 vurderinger

    

    


   DKK 1523

   Flere detaljer

  • Skarrev

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 63-1039

   Sovepladser: 4

   Soverum: 2

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   400 m til vandet

   1 vurderinger

    

    


   DKK 2020

   Flere detaljer

  • Skarrev

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 63-1034

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

   Husdyr tilladt: 2

   Internet: Nej

   200 m til vandet

   13 vurderinger

    

    


   DKK 2012

   Flere detaljer

  • Skarrev

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 63-1038

   Sovepladser: 4

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   350 m til vandet

   6 vurderinger

    

    


   DKK 1756

   Flere detaljer