Velkommen til Sol og Strand sommerhusudlejning i hele Danmark
70 10 01 60
 

Sommerhusudlejning Langø, Nordfyn - en dejlig ferie i sommerhus

Sommerhus Langø, Nordfyn, Fyn og øer, Danmark udlejes her!

 

Gæstevurderinger fra Langø, Nordfyn:

 
 

26 gæster har givet Langø, Nordfyn en gennemsnitlig vurdering på 4,27 ud af 5 stjerner.


Generel

Lige syd for Fyns Hoved, og midt mellem hav og fjord, ligger dette dejlige ferieområde med uspoleret natur, strand, et rigt fugleliv og gode fiskemuligheder. Hindsholm byder desuden på maleriske landsbyer, store herregårde og flere fortidsminder. Der er indkøbsmuligheder i byen Martofte, 5 km fra Langø, og 16 km væk ligger den hyggelige handelsby Kerteminde, hvor I kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

Strand

Den 1-2 km lange strand i bugten ved Langø er en sandstrand med sten. Vandet er lavt og stedet er særdeles velegnet til windsurfing, da vinden fra havet blæser ind over den flade landtange, der adskiller havet fra fjorden. Ved Kerteminde findes der badestrande både syd og nord for havnen. Der er sandbund og stranden er meget børnevenlig. Vandet er meget rent, og der flages med Blåt Flag.

Natur

Langø er beliggende på en landtange, som er omgivet af havet på den ene side og fjorden på den anden. Det er muligt at vandre helt ud til spidsen af landtangen, Langø Hoved. Halvøen Hindsholm er generelt præget af et enestående landskab med et rigt dyre- og fugleliv. Hele den nordlige del af halvøen er et vigtigt yngleområde for fugle. Halvøen er flere steder meget flad, men mod nord er der bakker og høje skrænter ud mod vandet.

Aktivitet

Området egner sig godt for cykelture. Prøv f.eks. turen til Fyns Hoved, hvor I kan opleve en pragtfuld natur og et rigt dyreliv. Den nordligste spids af Hindsholmen er nok det område på Fyn, som har de bedste fiskepladser. Fiskepladserne ligger som perler på en snor langs kysten fra Langø til spidsen af Fyns Hoved. I Kerteminde kan I spille tennis, petanque og minigolf, stå på vandski, dykke og spille beach-volley. Desuden er det muligt at tage på havfiskeri med kutter fra Kerteminde. Fra Kerteminde Havn kan I også sejle en tur ud til den naturskønne Romsø. Indenfor en radius af 35 km findes der hele 3 golfbaner: Sct. Knuds Golfklub i Nyborg, Odense Eventyr Golf og Odense Golfklub.

Attraktion

Yderst på nordspidsen af Hindsholm ligger galleriet char(39)På Hovedetchar(39). Galleriet er kombineret med atelier, restaurant, cirkusinspiration og skøn beliggenhed. Mellem Langø og Fynshoved finder I Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhøj. Viby på Hindsholm er en af de mest velbevarede landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsværkshuse og en nyrenoveret hollandsk vindmølle, som i sommerperioden er i drift (11 km). Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og charmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spændende forretninger, spisesteder og seværdigheder. Der er en helt speciel atmosfære i byens smalle gader og stræder med de farvestrålende små huse, de gamle købmandsgårde og de røde tage (16 km).

Udflugt

Farvergården i Kerteminde var oprindeligt en gammel købmandsgård fra 1630. Museet rummer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820 (16 km). I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan I opleve havets mysterier set med en dykkers øjne fra en 50 m lang undervandstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra den udendørs bro (16 km). Besøg H.C. Andersens fødeby Odense; en stemningsfuld by med mange oplevelsesmuligheder i form af musik, kultur, teater og gøgl (31 km). I Odense Zoo kan I bl.a. opleve en særlig chimpanseafdeling og et stort Oceanium. Den Fynske Landsby ved Odense er et landbygningsmuseum, der viser et fynsk landsbymiljø omkring år 1850. Terrariet i Vissenbjerg har Skandinaviens største samling af levende krybdyr og padder fra hele verden. Over 60 terrarier med krokodiller, slanger, fugleedderkopper og leguaner. I haven finder I aber, kænguruer, vaskebjørne og geder (53 km).

 

Forfatter:


Copyright © 2003-2017 Sol og Strand Feriehusudlejning A/S


2 Sommerhuse i Langø, Nordfyn

Søg sommerhus
  • Langø, Nordfyn

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 72-2020

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

   Husdyr tilladt: 1

   Internet: Nej

   100 m til vandet

   14 vurderinger

    

    


   DKK 2161

   Flere detaljer

  • Langø, Nordfyn

    

   Kategori: 

   ?
    

   Reg.nr.: 72-2019

   Sovepladser: 6

   Soverum: 4

   Husdyr tilladt: Nej

   Internet: Nej

   10 m til vandet

   12 vurderinger

    

    


   DKK 2900

   Flere detaljer