Om os

Jeres ferie er vigtig! I snakker om, hvor I vil hen, hvad I skal opleve, hvornår på året I skal af sted, og I glæder jer til endelig at komme væk fra hverdagen og bare nyde tiden. Ferien er dyrebar, og I ønsker at få en vellykket ferie, hvor alt det praktiske bare fungerer. Hos Sol og Strand ved vi, at ferien er vigtig, at tiden er dyrebar og at ferieoplevelserne varer evigt og, som H.C. Andersen skrev, at rejse er at leve. Hos Sol og Strand ønsker vi at hjælpe jer med at få den bedste ferie i Danmark.

Ferie i et sommerhus

Hos Sol og Strand udlejer vi danske sommerhuse. Vi kan desværre ikke hjælpe med sommerhuse i andre lande eller andre former for overnatning, som fx hotel eller camping. Det betyder til gengæld, at vi godt kan hjælpe jer med at finde det perfekte danske sommerhus. Vi har et indgående kendskab til den danske branche indenfor sommerhusudlejning. Vi ved, hvad I som gæster ønsker, hvilke faciliteter I ønsker jeres sommerhus skal indeholde, og hvilke krav I har til ferien som helhed. Vores sommerhuse er alle privatejet, og det giver os en meget stor variation i de sommerhuse, vi udlejer. Dette giver jer muligheden for at finde lige præcis det sommerhus, som I mener, passer bedst til jeres smag. Vi udvikler, tester og opdaterer hele tiden vores systemer og tilpasser både søgebokse og bestillingsflowet, så I nemt kan finde og leje drømmesommerhuset. Skulle I alligevel fare vild på vores website, står vores bureauassistenter og ferierådgivere klar ved telefonerne. I kan også møde op på et af vores mange lokalbureauer, der ligger rundt om i hele Danmark, og få en god snak om leje af sommerhus med en af medarbejderne.

Online gæstebøger

Hvert Sol og Strand sommerhus har sin egen personlige online gæstebog. Heri kan I læse om andre gæsters ferieoplevelser og erfaringer med sommerhusudlejning. Vi er altid glade, når en gæst vælger at dele sine oplevelser med os og sommerhusejeren. Efter endt ophold er I også velkomne til at dele jeres oplevelser omkring sommerhuset i gæstebogen eller på Trustpilot. Vi har lidt over 42.000 gæstebogsindlæg, og generelt er vores gæster rigtig glade for os og vores sommerhuse, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

Uddrag fra sommerhusenes gæstebøger

 
Gæstebog Sommerhus 72-4307 Jørgensø

Sommerhus, Jørgensø

Super lækkert sommerhus og dejligt ugeneret til trods for det ligger helt ud til vejen... Rengøringen inden vi kom syntes vi ikke var helt i top... Et sommerhus vi helt sikkert gerne vil leje igen, hvis vi kommer forbi Fyn en anden gang :-)

Gæstebog Sommerhus 24-3092 Stauning

Sommerhus, Stauning

Alt i alt et super super fint sommerhus, og helt sikkert et jeg vil anbefale. Det ligger rigtig godt for enden af en vej hvor der er stille og roligt og muligheder for mange gode gåture.. Til børnefamilier er det også rigtig fint da der er masser af gode legepladser og boldbaner lige ved siden af. Et sommerhus vi godt kunne tage tilbage til igen en anden gang

Gæstebog Sommerhus 95-6508 Hasle

Sommerhus, Hasle

Et rigtigt lækkert sommerhus til prisen, som samtidigt var pænt rengjort ved indflytningen. Det eneste minus kom den dag vi skulle hjem. Før kl. 0900 stod der pludselig en meget mørk mand udenfor vores hus og røg, hans taske var stilt op på bordet, På et tidspunk blev han spurgt hvad han skulle her, og fik svaret at han skulle rengøre huset. Jeg følte det som et pres at han stod der og ventede på ...

I kan trygt leje sommerhus hos os

Sol og Strand har, som det eneste bureau indenfor sommerhusudlejning i Danmark, valgt at tegne en afbestillings- og indboforsikring på vegne af sine gæster. Denne kalder vi vores tryghedspakke, og den er gratis for jer. Det betyder, at I kan tage på sommerhusferie med visheden om, at I er i ekstra gode hænder. I er sikret ekstra godt før, efter og selvfølgelig under jeres sommerhusophold.

Det handler om hele ferien

Vi ved, at ferien består af flere elementer, og ikke kun et godt sted at sove. Vi har igennem flere år samlet oplysninger om Danmarks mange små og store attraktioner og har gjort dem let tilgængelige for jer. Ved hvert af vores sommerhuse finder I fanen ”Vis på kort”. Her får I overblikket over alle de attraktioner, der findes i nærheden af det lejede sommerhus. Det er dermed nemt for jer at vælge hvilke oplevelser, der skal indgå i jeres ferie. Vi har også udviklet en app, som også giver jer adgang til informationer om attraktionerne, når I gæster sommerhuset. Som noget helt unikt har vi også indgået samarbejde med nogle af Danmarks største attraktioner, så når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, kan I samtidigt købe entrébilletter med rabat, fx til LEGOLAND, Den Blå Planet eller Odense ZOO.

Vi glæder os til at byde jer velkomne i et af vores sommerhuse.

Find også Sol og Strand her: Facebook, Youtube, Google Plus, og Twitter