Om os

Jeres ferie er vigtig! I snakker om, hvor I vil hen, hvad I skal opleve, hvornår på året I skal af sted, og I glæder jer til endelig at komme væk fra hverdagen og bare nyde tiden. Ferien er dyrebar, og I ønsker at få en vellykket ferie, hvor alt det praktiske bare fungerer. Hos Sol og Strand ved vi, at ferien er vigtig, at tiden er dyrebar og at ferieoplevelserne varer evigt og, som H.C. Andersen skrev, at rejse er at leve. Hos Sol og Strand ønsker vi at hjælpe jer med at få den bedste ferie i Danmark.

Ferie i et sommerhus

Hos Sol og Strand udlejer vi danske sommerhuse. Vi kan desværre ikke hjælpe med sommerhuse i andre lande eller andre former for overnatning, som fx hotel eller camping. Det betyder til gengæld, at vi godt kan hjælpe jer med at finde det perfekte danske sommerhus. Vi har et indgående kendskab til den danske sommerhusbranche. Vi ved, hvad I som gæster ønsker, hvilke faciliteter I ønsker sommerhuset skal indeholde, og hvilke krav I har til ferien som helhed. Vores sommerhuse er alle privatejet, og det giver os en meget stor variation i de sommerhuse, vi udlejer. Dette giver jer muligheden for at finde lige præcis det sommerhus, som I mener, passer bedst til jeres smag. Vi udvikler, tester og opdaterer hele tiden vores systemer og tilpasser både søgebokse og bestillingsflowet, så I nemt kan finde og leje drømmesommerhuset. Skulle I alligevel fare vild på vores website, står vores bureauassistenter og ferierådgivere klar ved telefonerne. I kan også møde op på et af vores mange lokalbureauer, der ligger rundt om i hele Danmark, og få en god snak med en af bureaumedarbejderne.

Online gæstebøger

Hvert Sol og Strand sommerhus har sin egen personlige online gæstebog. Heri kan I læse om andre gæsters ferieoplevelser og erfaringer med sommerhuset. Vi er altid glade, når en gæst vælger at dele sine oplevelser med os og sommerhusejeren. Efter endt ophold er I også velkomne til at dele jeres oplevelser omkring sommerhuset i gæstebogen eller på Trustpilot. Vi har lidt over 42.000 gæstebogsindlæg, og generelt er vores gæster rigtig glade for os og vores sommerhuse, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for.

Uddrag fra sommerhusenes gæstebøger

 
Gæstebog Sommerhus 14-0182 Blokhus

Sommerhus, Blokhus

Super dejligt sommerhus, på en rigtig god plet. Der mangler måske lige et par liggestole, så man kan nyde terrasserne.

Gæstebog Sommerhus 75-5051 Stoense

Sommerhus, Stoense

Det er et rigtigt dejligt sommerhus, med en dejlig have, tæt på skov og strand. Der er meget bestik og porcelæn, vi manglede ikke noget. Det eneste som jeg syntes var svært, det var at få tv over på parabol en, det lykkedes ikke, men det var blot en bagatel. Ellers levede huset op til vores forventninger,lidt for meget nips rundt omkring når man skal gøre rent. Huset bør have 5 stjerner, så det er...

Gæstebog Sommerhus 82-2189 Marielyst

Sommerhus, Marielyst

Et rigtigt skønt sommerhus, hvor der var ikke var en finger at sætte på rengøringen da vi ankom - skønt :-) Vi har lejet sommerhuse rigtig mange gange før, men må sige, at det er første gang vi har oplevet, at der både var rigeligt med kopper, tallerkener, bestik, glas, og ikke mindst siddepladser til alle. Dejligt der var en rigtig seng på den store hems, og ikke kun madrasser på gulvet. Huse...

I kan trygt leje sommerhus hos os

Sol og Strand har, som det eneste udlejningsbureau i Danmark, valgt at tegne en afbestillings- og indboforsikring på vegne af sine gæster. Denne kalder vi vores tryghedspakke, og den er gratis for jer. Det betyder, at I kan tage på sommerhusferie med visheden om, at I er i ekstra gode hænder. I er sikret ekstra godt før, efter og selvfølgelig under jeres sommerhusophold.

Det handler om hele ferien

Vi ved, at ferien består af flere elementer, og ikke kun et godt sted at sove. Vi har igennem flere år samlet oplysninger om Danmarks mange små og store attraktioner og har gjort dem let tilgængelige for jer. Ved hvert af vores sommerhuse finder I fanen ”Vis på kort”. Her får I overblikket over alle de attraktioner, der findes i nærheden af sommerhuset. Det er dermed nemt for jer at vælge hvilke oplevelser, der skal indgå i jeres ferie. Vi har også udviklet en app, som også giver jer adgang til informationer om attraktionerne, når I gæster sommerhuset. Som noget helt unikt har vi også indgået samarbejde med nogle af Danmarks største attraktioner, så når I lejer et sommerhus hos Sol og Strand, kan I samtidigt købe entrébilletter med rabat, fx til LEGOLAND, Den Blå Planet eller Odense ZOO.

Vi glæder os til at byde jer velkomne i et af vores sommerhuse.

Find også Sol og Strand her: Facebook, Youtube, Google Plus, og Twitter