Made in Denmark EUROPEAN TOUR

Europæisk golfturnering i Himmerland

made in denmark golf

Oplev golf i verdensklasse og overnatning i sommerhus når golfturneringen Made in Denmark afholdes på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten, 50 km fra Aalborg.

Til Made in Denmark - European Tour kan I opleve nogle af Europas bedste golfspillere i aktion, når danske spillere som fx Thomas Bjørn, Søren Kjeldsen og Anders Hansen bliver udfordret på hjemmebane.

Årets golfevent, Made in Denmark, vil de næste 2 år være en del af GPA European Tour, og turneringen finder hvert år sted på
Himmerland Golf & Spa Resorts nyomlagte Backtee Course.

Gatten


Gatten

Banen

Op til Made in Denmark er Backtee Course, som ligger i et smukt og varieret landskab, blevet nyomlagt og renoveret. Den er designet af den kendte golfbanearkitekt Philip Spogárd og adskiller sig fra andre baner, blandt andet med sin unikke bunkerstil, der er designet i naturlig stil.

Billetter

Billetter til Made in Denmark kan I købe som dagsbilletter eller som partoutkort til alle dage. Billetterne kan I købe ved indgangen eller på forhånd her. Børn op til 15 år har gratis entre alle dage.

Andre golfbaner i området

Efter en dag som tilskuer ved golfturneringen, får I sikkert selv lyst til at svinge køllen. Og heldigvis byder området på flere golfbaner, hvor I kan prøve at spille som turneringsdeltagerne ved Made in Denmark. I kan blandt andet afprøve banerne hos Aars Golfklub, Dayz Resort ved Ranum, Sebber Kloster Golf Klub nær Nibe og Aalborg Golf Klub. Læs mere om golfbaner i området.

Oplevelser i området

Hvis I overnatter i sommerhus i forbindelse med Made in Danmark, kan I efter dagens golfspil gå på opdagelse i det Himmerlandske køkken. I dette område kan I spise veltilberedte, lokale råvarer og gourmetmad, lige som deltagerne i Made in Denmark, på et utal af restauranter. Nyd sæsonens fisk og skaldyr, lokalt opdrættede lam, en snaps fra snapsebryggeriet Thylandia eller en øl fra gårdbryggeriet Ølleriet Håndgjow. Læs mere om Limfjordens specialiteter.

Området omkring Himmerland Golf & Spa Resort byder desuden på mulighed for wellness, fx i Sydthy Kurbad i Hurup Thy, flere spændende familieattraktioner, som fx Jesperhus og Hjerl Hede, samt enestående naturoplevelser i Nationalpark Thy. Læs mere om oplevelser i Limfjordslandet.

made in denmark golf

Overnatning i sommerhus under golfturneringen

Kombiner golfturneringen med en familieferie med overnatning i et sommerhus. Et sommerhus er ideelt til overnatning i forbindelse med Made in Denmark, da I har friheden til selv at planlægge ferien. Sol og Strand tilbyder mange, gode sommerhuse nær Gatten samt i andre attraktive områder, som ligger en kort køretur væk fra golfbanen.

I perioden, hvor Made in Denmark afholdes, udlejes sommerhusene fra lørdag til lørdag. Derfor kan I vælge at overvære alle de indledende runder i den 1. uge eller den sidste runde samt finalerunden om søndagen i den 2. uge. Alternativt kan I booke et sommerhus i 2 uger og få det hele med.

Vælg 1. uge, uge 34, fra lørdag den 19. til lørdag den 26. august eller 2. uge, uge 35, fra den 26. til den 2. september. Eller vælg både uge 34 og 35 - så har I masser af tid til at opleve og smage på Himmerland samt selv at spille golf.

Find jeres overnatning i sommerhus til Made in Denmark her:Book uge 34

Book 2. uge

Book begge uger