Ferie på 1. klasse i et luksussommerhus fra Sol og Strand

Hold ferie på 1. klasse i et af vores gennemførte luksussommerhuse. Vores luksussommerhuse er så dejlige, at I faktisk kan være ligeglade med vejret udenfor - for der er så meget at opleve indeni luksussommerhuset.

Swimmingpool med smuk udsigt over Vesterhavet

Her er der dømt 100 % afslapning og ferie på jeres præmisser. Vores luksussommerhuse har alle fem stjerner. Vi går meget op i at kategorisere vores sommerhuse korrekt, derfor kan I også regne med et luksussommerhus, når I booker et af vores sommerhuse med fem stjerner. Disse sommerhuse er udstyret med luksuriøse detaljer, veludstyrede køkkener og lækkert interiør. Sommerhusene emmer af luksus - og det samme gør arealerne udenfor, hvor terrasserne fremstår smukke og ligeledes med luksuriøse detaljer.

Opvarmet udendørs spa klar til brug

Swimmingpool, spa og sauna

Vælger I et luksussommerhus med swimmingpool, sauna og spa, har I muligheden for, at lave jeres egen wellness-oase. I kan medbringe æteriske olier, dejlige og bløde håndklæder tænde lidt levende lys og sætte godt og afslappende musik på anlægget. Og så er det bare med at få badet, skrubbet og masseret hinanden - alt det, der ikke er tid til i en ellers stresset hverdag.

Spa, sauna og swimmingpool er især fantastiske, når I holder ferie i luksussommerhus udenfor sommer-sæsonen. Så kan I komme hjem og få varmen efter en god lang gåtur på stranden eller i skoven. Et luksussommerhus er også billigere, når I holder ferie udenfor sæsonen - og man kan argumentere for, at I får mere for pengene, da man naturligt holder sig mere inden døre, når vejret ikke er så godt udenfor. Sommerhus reg. nr. 26-0684 set udefra Har I børn med på ferie er der mange, mange timers underholdning i swimmingpoolen. Kombinationen af børn og vand er lig med sjov og spas for børnene men også for hele familien. For I som forældre eller måske bedsteforældre, kan også have det sjovt med børnene. Køb en oppustelig krokodille eller tag nogle bolde med - og voila, I har det sjovt sammen, og får sikkert også pulsen lidt i vejret. Når I har lagt børnene i seng, kan I gentage succesen med de levende lys. Det er helt ufatteligt smukt at svømme i stearinlysenes skær med kig til stjernerne udenfor. Nogle af vores luksussommerhuse har endda udendørs spa - og så er det jo oplagt, at I kan sidde udenfor både om dagen og aftenen, og nyde et glas champagne og den omgivende natur.

Dejlig lys stue med udsigt over Vesterhavet

Luksussommerhuse med specielle detaljer

Mange af vores luksussommerhuse har helt specielle detaljer eller specielt udstyr. Nogle har Wii, Playstation eller X-BoX, mens andre har bordtennis, bordfodbold eller dart. Andre af vores luksussommerhuse har motionsrum og igen andre har den mest fantastiske udsigt over vandet. I søgeboksen overfor, kan I se de luksussommerhuse vi har ved Sol og Strand. Har I specielle ønsker, der ikke fremgår af søgeboksen, kan I altid ringe til vores rådgivere på tlf. 70 100 160, så I sammen kan finde det helt rigtige luksussommerhus til jer og jeres familie.

Alrummet i et af vores eksklusive luksussommerhuse

Internet en naturlighed

Selvom I er på ferie og ønsker at koble af, så kan det nu altså alligevel være godt at være koblet på. Alle vores luksussommerhuse råder over højhastigheds internet, så I kan følge med i nyhederne, tjekke mails eller slappe af med yndlingsspillet på Ipaden. I kan også bruge internettet til at hente vores app i Appstore eller på Google Play, hvor I kan få overblik over attraktioner i området omkring jeres luksussommerhus.

Vis flere sommerhuse