Ferielejligheder i Danmark

Ferielejligheder overalt i Danmark. Bestil en ferielejlighed og bo tæt ved aktiviteter for hele familien.

Ferielejligheder i hele Danmark - bo nær strand og havnemiljø.

Når I bor i en ferielejlighed i et feriecenter eller en ferieby, er I omgivet af skøn natur og mange aktiviteter, som ligger i gåafstand fra jeres lejlighed. I kan også bo i individuelle ferielejligheder på attraktive feriedestinationer i Danmark. Marinahuse er lejligheder i lystbådehavne, og herfra I kan høre bølgerne klukke og følge med i aktiviteterne på havet og kajen.

ferielejligheder

Ferielejligheder

Individuelle ferielejligheder er ofte velbeliggende og af høj kvalitet. Lejlighederne byder ikke nødvendigvis på fælles faciliteter, men har til gengæld andre fordele. Sol og Strand tilbyder spændende ferielejligheder i attraktive ferieområder overalt i Danmark.

Ferielejligheder i feriecentre og -byer

Et ophold i en ferielejlighed i en ferieby er indbegrebet af familiehygge, aktiviteter og dejlig natur. Lejlighederne er beliggende nær dejlig badestrand og i rolige områder med et minimum af trafik. Det betyder, at børnene kan færdes trygt mellem lejlighederne og de fælles faciliteter på stedet.

Ofte finder I faciliteter som vandland med spa og sauna, udendørs pool, boldbaner og legepladser i feriebyerne. Og mangler I noget under jeres ophold, har feriebyerne altid en reception, hvor I kan henvende jer og få hurtig hjælp.

Læs mere om Sol og Strands ferielejligheder med aktivitetscenter her.

Marinahuse - ferielejligheder i en lystbådehavn

Når I booker et marinahus, kan I bo i en ferielejlighed midt i et charmerende havnemiljø, direkte ned til vandet og aktiviteterne i lystbådehavnen. Her kan I nyde stemningen og synet af livet i marinaen fra jeres terrasse eller stue. Og så bor I oven i købet i gåafstand fra spisesteder og aktiviteter i den nærliggende by.

Sol og Strand tilbyder marinahuse i hele Danmark. Og nogle af disse byder ud over skøn havnestemning også på fællesfaciliteter som fx swimmingpool, sauna og legeplads.

Læs mere om Sol og Strands marinahuse her.

ferielejlighed_marina

Fordele ved at vælge en ferielejlighed

Når I bor i en ferielejlighed i Danmark får I lige det, I søger - uanset om det er aktiviteter for alle i familien lige uden for døren, en høj standard og en super beliggenhed eller stemning og god udsigt over vandet.

I kan vælge en ferielejlighed i netop den størrelse og med de faciliteter, som I har brug for. Og så er ferielejligheder i de fleste tilfælde lidt billigere at leje end selvstændige sommerhuse.

Kategori
3 stjerner
?

Nordvestjylland, Agger
Ferielejlighed i feriecenter 18-3120 Agger

DKK 1869,-

 
5 Personer, 3 Soverum,
Kategori
3 stjerner
?

Nordvestjylland, Agger
Ferielejlighed i feriecenter 18-3071 Agger

DKK 1728,-

 
6 Personer, 3 Soverum,
Kategori
3 stjerner
?

Sjælland, Helsingør
Ferielejlighed 93-0314 Helsingør

DKK 3036,-

 
4 Personer, 0 Soverum,
Kategori
3 stjerner
?

Nordvestjylland, Nr. Lyngby
Ferielejlighed i feriecenter 11-3046 Nr. Lyngby

DKK ,-

 
4 Personer, 1 Soverum,
Kategori
4 Stjerner
?

Nordvestjylland, Rødhus
Ferielejlighed i ferieby 15-0241 Rødhus

DKK ,-

 
6 Personer, 2 Soverum,
Kategori
4 Stjerner
?

Jyllands vestkyst, Fanø Bad
Ferielejlighed i feriecenter 28-5220 Fanø Bad

DKK 2456,-

 
4 Personer, 1 Soverum,
Vis flere sommerhuse