Velkommen til Sol og Strand sommerhusudlejning i hele Danmark
70 10 01 60
 

Djurs SommerlandJuvelen rutsjebaneVelkommen i Nordens største sommerland
Djurs Sommerland byder på fart, sjov og leg for hele familien! Her finder I 8 temalande, Danmarks største rutschebaner, det gigantiske Vandland og mere end 60 forlystelser for legebørn i alle aldre.
Besøg os og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er blevet kåret til Nordens bedste sommerland i 2014, 2015 og 2016. 

Kæmpe nyhed 2016: Søulken - for vilde pirater
Hop om bord i årets nyhed, sæt sejl og lad jer blive hvirvlet rundt i parkens sjoveste piratforlystelse – Søulken. Og selv den mest søstærke sørøver vil opleve sus i maven og vind i skægget. 

Danmarks største rutsjebaner
Tør I prøve Nordeuropas største water coaster? Hvis I er til adrenalinsus i verdensklasse, så prøv at drøne nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten. Skatteøen sender jer ud i det vildeste vandplask og i Juvelen, Danmarks længste rutschebane, bliver I skudt af sted med op til 85 km/t.

Bondegårdsland - for børn og legesyge voksne
Det nye, store Bondegårdsland byder på hele 10 sjove familieforlystelser. I kan fx prøve et frit fald fra et vandtårn eller at flyve af sted i en sky af hønsefjer i rutschebanen.

Kæmpestort Vandland og dejlige, grønne oaser
Når I har besøg de 8 spændende temalande i Djurs Sommerland, kan I holde pause i en af de mange grønne oaser, prøve en lækker frokostbuffet eller tage en frisklavet sandwich med på vejen. Und jer selv et besøg i det kæmpestore Vandland, hvor I kan slikke sol i vandkanten eller kaste jer ud i vandaktiviteterne.

Hvert år i efterårsferien kan I opleve Magisk Halloween med 20.000 græskar og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.

Hele familien vil nyde et besøg i Djurs Sommerland - her finder oplevelser nok til flere dage! Og husk, når entréen er betalt, har I fri adgang til alle forlystelser!

Sæson 2016: 30. april – 23. oktober
Se åbningstider på www.djurssommerland.dk
Prøv Søulken, årets nyhed i 2016, og få sus i maven og vind i håret 
Piraten rutsjebane
Skatteøen rutsjebane
Hawaii vandland i Djurs Sommerland
Bondegårdsland i Djurs Sommerland

 

Djurs Sommerland

Rabat 9 %

Randersvej 17

8581

Nimtofte

Tlf: 86 39 84 00

www.djurssommerland.dk