Velkommen til Sol og Strand sommerhusudlejning i hele Danmark
70 10 01 60
 
 

Djurs Sommerland


Velkommen i Nordens største sommerland
Er I til fart, leg og sjov? Så glæd jer til Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn. Kom og oplev, hvorfor Djurs Sommerland er kåret til Nordens bedste sommerland tre år i træk.

Kæmpe nyhed: DrageKongen
DrageKongen er vågnet fra sin 1000-års søvn og holder jer i et jerngreb. Med et ryk suser kæmpen gennem templet og stiger 30 meter til vejrs, mens jeres ben svæver frit i luften. I mærker et sug i maven, når I pludselig dykker med 85 km/t gennem den underjordiske hule. Glæd jer til 825 meters fart, mystik og mavekildrende vægtløshed.

Suset fortsætter
Er I til flere fantastiske rutschebaneoplevelser, så drøn nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i Piraten og lad Nordeuropas største water coaster, Skatteøen, sende jer ud i det vildeste vandplask. Eller bliv skudt af sted med op til 85 km/t i Danmarks længste rutschebane, Juvelen.

Bondegårdsland
Der er sus og sjov for hele familien i det store Bondegårdsland. Oplev det frie fald fra vandtårnene eller flyv af sted i rutschebanen i en sky af hønsefjer. Hvad med en snurretur i den roterende kostald? Eller måske en springtur på de skøre frøer? Bondegårdsland er fyldt med sjove oplevelser, hvor alle kan være med.

Kæmpe Vandland og over 60 forlystelser
Når I har udforsket de temalandene med de mange forlystelser, kan I tage en hyggestund i en af parkens mange grønne oaser. I kan også stille sulten i saloonen i det vilde vesten eller i piraternes hemmelige spisekammer. Og glem endelig ikke det kæmpestore Vandland, hvor I kan nyde solskinnet ved vandkanten eller få fuld fart på i de mange vandrutschebaner.

Oplev også Magisk Halloween i efterårsferien med 25.000 græskar, to Halloween Haunted Houses og (u)hyggelige oplevelser for hele familien.


Sæson 2017: 6. maj - 22. oktober - se åbningstider m.m. på www.djurssommerland.dk
Rutschebanen DrageKongen
Rutschebanen Juvelen
Rutschebanen Den Vilde Hønsejagt
Rutschebanen Piratfisken
Vandrutshebane
Skatteøen

 

Djurs Sommerland

Rabat 9 %

Randersvej 17

8581 Nimtofte

Tlf: 86 39 84 00

www.djurssommerland.dk