Last minute

Last minute

Lej et sommerhus med ankomst næste lørdag og få rabat.

Sommerferie

Sommerferie

Bestil nu og få fat i jeres yndlingssommerhus!

Miniferie i pinsen

Miniferie i pinsen

Se vores store udvalg af danske sommerhuse.

Sommerhusudlejning i hele Danmark

Sommerhusudlejning i Nordjylland - Vestkysten

Velkommen til Nordjylland, hvor I på vestkysten kan opleve nogle af Danmarks smukkeste strande. Om I vælger Skagen, Lønstrup, Løkken, Blokhus eller Vorupør ligger alle vores sommerhuse tæt ved vand og klitter. Nyd lyset, stemningen og kunsten i denne charmerende landsdel, når I lejer sommerhus eller ferielejlighed i Nordjylland.

Mand og hund bader i Vesterhavet ved Løkken

Sommerhusudlejning ved Jyllands vestkyst

Jyllands vestkyst byder på sommerhusudlejning i de populære områder på Rømø og Fanø samt Blåvand og Søndervig. Her finder I dejlige og børnevenlige sandstrande, lækre luksus sommerhuse med pool og god beliggenhed samt familievenlige ferielejligheder. Desuden shopping og restauranter og den mest fantastiske natur så langt øjet rækker.

At have tid til at bygge sandslotte er en fantastisk oplevelse

Sommerhusudlejning ved Limfjordslandet

Sommerhus i Limfjordslandet er til jer, der søger børnevenlige strande, hyggelige småbyer og smukke, vidtstrakte landskaber. Naturen omkring Limfjordslandet er helt unik i Danmark, alt fra fossiler over smukke limfjordsøer, fantastiske udsigtspunkter og topattraktioner i umiddelbar nærhed finder I her.

Vidtstrakt natur, gode udsigtspunkter og historiens vingesus

Sommerhusudlejning på Djursland og Mols

Djursland og Mols er omgivet af det smukke og børnevenlige Kattegat på tre sider og har lige det perfekte sommerhus for jeres familie. Smukke Djursland er kendetegnet ved grønne bakker, dejlige strande og hyggelige brostensbelagte byer samt et sandt overflødighedshorn af attraktioner.

Ældre par hygger på stranden

Sommerhusudlejning på Bornholm

Bornholm er en dejlig klippeø med vandfald og høje klipper i den nordlige del og sandstrande med blødt hvidt sand på sydspidsen. Øen er dog så lille, at I ikke behøver vælge område, men kan nyde godt af hele øens herligheder uanset hvor I vælger at leje sommerhus eller ferielejlighed.

Klippeøen Bornholm med de mange kontraster, rundkirker og den helt specielle stemning

Sommerhusudlejning på Lolland, Falster og Møn

Lolland, Falster og Møn er kendetegnet ved smukke, dybe bøgeskove, dejlige badestrande og ikke mindst Møns Klint, som nok er en af de mest spektakulære naturoplevelser i Danmark. I kan finde skønne og godt beliggende sommerhuse og ferielejligheder på alle tre øer, og Last Minute er der mange penge at spare.

Spektakulære naturoplevelser er en del af ferien i denne smukke landsdel

Sommerhusudlejning på Sjælland

Sjælland kan I kombinere den mest fantastiske natur med det spændende liv i storbyen. De små hyggelige fiskerlejer i Nordsjælland har indbydende og lækre sommerhuse, hvor I kan slappe af med familien, bade i det meget klare vand ved de smukke strande og samtidig være i køreafstand af København.

Kombiner en afslappende ferie i sommerhus med ferieoplevelser i storbyen

Sommerhusudlejning i Nordjylland - Østkysten

Østkysten af Nordjylland kaldes også den milde kyst, og er med sine børnevenlige strande, lave vand, bakkede landskaber og maleriske havne et skønt område for en ferie i sommerhus. Mens I er på ferie i sommerhus kan I nyde godt af Nordøstjyllands hyggelige landsbyer, mærke Danmarks historie ved de mange smukke slotte eller bare nyde den grønne natur og jeres dejlige sommerhus.

Ferie for hele familien ved den milde kyst i Nordøstjylland

Sommerhusudlejning i Sydøstjylland

Kysten langs Sydøstjylland er præget af de mange smukke fjorde og Lillebælt. Her vrimler det med lækre og børnevenlige badestrande, dejlig natur, mange kulturtilbud og gode muligheder for lystfiskeri. Et sommerhus i Sydøstjylland er den perfekte base for en aktiv, men samtidig afslappende ferie tæt på mange oplevelser midt i det bakkede landskab.

Hele familien vil elske at holde ferie i sommerhus i Sydøstjylland

Sommerhusudlejning på Fyn

Smukke og eventyrlige Fyn kan også kaldes Danmarks have. Her er grønt og frodigt med charmerende landsbyer med stråtækte bindingsværkshuse, prægtige slotte og dejlige badestrande. Fyn er det perfekte sted for en ferie i sommerhus for hele familien. En sejltur i det sydfynske øhav er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Eventyrlige Fyn – eventyrlig ferie i sommerhus for hele familien

Nyheder og inspiration til sommerhusferien

Oplev spændende sommerudstillinger på Louisiana

Holder I ferie i sommerhus på Nordsjælland og interesserer I jer for moderne kunst, er et besøg på Louisiana et Must.

Tag på ferie i sommerhus på Bornholm og få uforglemmelige oplevelser

Bornholm byder på fantastisk natur, musikalske og kulturelle oplevelser, maleriske småbyer, hyggelige lystbådehavne og masser af seværdigheder.

Ferietips til hele familien

Tag på ferie i et privat sommerhus i Danmark og oplev noget, der er lidt ud over det sædvanlige. Her er vores bud på de bedste ferietips.

Hold ferie i naturskønne omgivelser ved Aalborg Bugt

Brug sommerhuset som base og oplev Danmarks længste Natura 2000-område, herlige sandstrande og hyggelige småbyer langs med Kattegatkysten

Blokhus hygger - oplev den hyggelige stemning i det gamle fiskerleje

Blokhus er indbegrebet af smuk natur, dejlig strand, masser af sommerhuse og hyggelige oplevelser.

Ferie for hele familien i Hals og Hou

Tag på en afslappende familieferie i sommerhus i Bisnap, Hals og Hou. I dette område finder I de dejligste børnevenlige strande, hvor I kan bruge timevis på at hygge jer sammen og skabe gode familieminder.

Læs alle nyheder