Sommerhuse i hele Danmark

 

Uddrag fra
sommerhusenes gæstebøger

 
Sommerhus, Saltum

Sommerhus, Saltum

 
 
Sommerhus er en rigtig meget behagelig at være. Vi var utroligt så glade for at vi havde valgt et hyggelig og dejlig sommerhus, hvor vi holdt vores ferie derovre. Sidste gang vi havde et andet sommerhus som er blevet desværre uhyggelig og ubehagelig at overnatte pga svimmelsvamp i Vitterup hos et andet udlejningsselskab, der vil vi aldrig leje et sommerhus igen. Desværre et sommerhus-udlejlningsse..
 
Sommerhus, Dronningmølle

Sommerhus, Dronningmølle

 
 
Dejligt men dyrt (dog ikke i forhold til andre i området) sommerhus med alt det fornødne (inkl. godt TV) og god plads med dejlig stor brugbar græsplæne til leg og spil. Tæt på det hele i Dronningmølle med en af de bedste og børnevenlige strande i DK kun lidt til højre og ca. 5-10 min. gang fra sommerhuset. Jeg ved ikke om vi bare er heldige, men vejret er stort set altid bedre end vejrudsigten i D..
 
Sommerhus, Tornby

Sommerhus, Tornby

 
 
Virkelig et lækkert sommerhus. Dejlig indrettet og lækker stor pool. Fri internet og masser af tv-kanaler. Et sommerhus vi helt sikkert vil leje igen... (huset er dog til salg, så vi håber det fortsat forbliver et sommerhus man kan leje.)
 

Nyheder og
inspiration til sommerhusferien

 

Efterår på ARKEN

Besøg kunstmuseet Arken i efteråret og oplev en spændende udstilling om to giganter i dansk kunst, Michael Ancher og P.S. Krøyer, se en film for børn og legesyge voksne eller bliv udfordret kreativt i Kunstskolen for voksne.
 

Efterårsferie langs Limfjorden

Hold efterårsferie langs med Limfjorden og nyd den enestående natur, middelalderdage på Vitskøl Kloster, en skaldyrsoplevelse i Nykøbing Mors samt spændende aktiviteter i muslingebyen Løgstør.
 

Spændende islandsk billedkunst i efterårsferien i Galleri Blokhus

Få en kunstnerisk sanseoplevelse, deltag i et spændende farve-smelte-kursus og nyd lidt lækkert i Galleriets KunstCafé.
 

PWA World Tour 2014 - Klitmøller

Kom ud og oplev de professionelle bølgewindsurfere, når de konkurrerer om titlen som verdensmester i bølgewindsurfing i havet ved Klitmøller.

Populære
sommerhusområder


Oplev nogle af Danmarks bedste strande. Alle vores sommerhuse ligger tæt ved vand og klitter. Tag i sommerhus på Rømø og nyd den smukke, uberørte natur.

Rømø Rømø
 

Lyset, kunsten og gastronomien. Der er mange, gode grunde til at vælge sommerhusudlejning i Skagen. Find det rette sommerhus til ferien og nyd Danmarks nordligste ferieby.

Skagen Skagen
 

Vælg et af de lækre sommerhuse på Bornholm og oplev stejle klipper og dybe skove. En ferie i sommerhus på Danmarks ferieø.

Bornholm Bornholm
 

Blokhus byder på masser af muligheder inden for sommerhusudlejning. Med en af Danmarks bredeste sandstrande er Blokhus et oplagt feriemål, når I skal holde ferie i sommerhus.

Blokhus Blokhus
 

Få en dejlig ferie i sommerhus ved det populære feriested. Blåvand byder på alt fra smuk natur til sjove attraktioner. Vælg et af vores luksus sommerhuse og få en ferie for krop og sjæl.

Blåvand Blåvand
 

Løkken har en lang historie inden for sommerhusudlejning. Stegte rødspætter og charmerende fiskerhuse, gør Løkken til et af danskernes foretrukne feriesteder, når de skal i sommerhus.

Løkken Løkken
 

Find os på Google+
Last minute
Rabat

Last minute

Lej et sommerhus med ankomst næste lørdag og få rabat.
Spar-Ferie

Spar-Ferie

Rabat på udlejning af sommerhuse i 2 uger.
Efterårsferie

Efterårsferie i Danmark

Book et sommerhus til efterårsferien nu.
Efterårskonkurrence

Facebook konkurrence

Vind et gavekort på 4000,- til en sommerhusferie i Danmark
Rejsemål: Klik på kortet
DK kort
Kategori - læs mere
Soverum - læs mere
Udvidet søgning
Fravælg:

Tip en ven
Kundeservice
Man-søndag kl. 9-20
Tlf. 70 100 160
info@sologstrand.dk
Fuld tryghed
Prisgaranti

280.000 tilfredse feriegæster om året

35 års erfaring
 
Rigtig godt (4,1/5)
Ifølge gæstebøgerne.
Læs mere...