Sommerhuse i hele Danmark

 

Uddrag fra
sommerhusenes gæstebøger

 

Sommerhus, Egense

 
Sommerhus, Egense
 
Tusind tak fordi vi fik lov til at leje et hyggelig sommerhus næsten i 4 ugers opholdsferie :-) Det var en rigtig dejligt i fred og ro i området, de flinke folk, som vi mødte på vejen med et venligt smil, hvor vi gik en tur for at få frisk luft så tit ;-) Vi vil gerne leje et sommerhus næste gang igen :-D Ærgerligt, da vi kom til sommerhus, hvilket var vi både kede af og skuffede over, da huset er..
 

Sommerhus, Tornby

 
Sommerhus, Tornby
 
Virkelig et lækkert sommerhus. Dejlig indrettet og lækker stor pool. Fri internet og masser af tv-kanaler. Et sommerhus vi helt sikkert vil leje igen... (huset er dog til salg, så vi håber det fortsat forbliver et sommerhus man kan leje.)
 

Sommerhus, Dronningmølle

 
Sommerhus, Dronningmølle
 
Dejligt men dyrt (dog ikke i forhold til andre i området) sommerhus med alt det fornødne (inkl. godt TV) og god plads med dejlig stor brugbar græsplæne til leg og spil. Tæt på det hele i Dronningmølle med en af de bedste og børnevenlige strande i DK kun lidt til højre og ca. 5-10 min. gang fra sommerhuset. Jeg ved ikke om vi bare er heldige, men vejret er stort set altid bedre end vejrudsigten i D..
 

Nyheder og
inspiration til sommerhusferien

 

Skagen byder på et væld af kulturelle oplevelser - også for børn

Hold ferie i Skagen og kom tæt på de berømte skagensmalere i Skagens Museum, Michael og Anna Anchers Hus, Krøyers Hus og Saxilds Gaard.
 

Middelalderarrangementer i Danmark

Kom ud og oplev den danske middelalder på et af de mange middelaldermarkeder rundt omkring i landet. Se ridderturneringer, smag mjød og nyd stemningen!
 

Naturens eget spisekammer

Kombiner en tur ud i det blå med indsamling af ingredienser til jeres middag. Find fx krydderurter, tang og gule myrer, som kan pifte maden op.
 

Kom til golfturnering og Jazz festival i august

Den traditionsrige Jazz festival i Aalborg vender igen i år tilbage i august med et hav af danske og internationale blues- og jazzmusikere. Det hele foregår i dagene mellem den 17. og 21. august.
 

Sommerhusferie i Stauning

Hold ferie i et sommerhus i Stauning og nyd områdets uspolerede natur og de mange nærliggende seværdigheder.
 

Mariager Fjord byder på masser af natur og sjov for både børn og voksne

Oplev Mariager Fjord, Danmarks smukkeste fjord, fra søsiden og tag på en sejltur med hjuldamperen Svanen - eller lej en lille båd og tag på fisketur.
 

Smag på Limfjorden

Oplev smagen af Limfjorden, nyd friske skaldyr og fisk langs Limfjordens vande.
 

Oplevelser i Limfjordslandet

Besøg spændende attraktioner i Limfjordslandet. Her kan I opleve fantastisk natur, en smuk blomsterpark , en nationalpark, hele Danmarks gamle landsby og Limfjordens smukkeste ø.
 

Sommer på Langeland

Langeland er en dejlig ferieø med charmerende byer, flot natur og mange historiske seværdigheder.
 

Hornbæk - ferie ved Øresundskysten

Hold ferie i sommerhus i Hornbæk - her får I strand, natur og byliv inden for gåafstand.

Populære
sommerhusområder


Sommerhuse til leje på Rømø

 

Oplev nogle af Danmarks bedste strande. Alle vores sommerhuse ligger tæt ved vand og klitter. Tag i sommerhus på Rømø og nyd den smukke, uberørte natur.

 

Sommerhuse til leje ved Skagen

 

Lyset, kunsten og gastronomien. Der er mange, gode grunde til at vælge sommerhusudlejning i Skagen. Find det rette sommerhus til ferien og nyd Danmarks nordligste ferieby.

 

Sommerhuse til leje på Bornholm

 

Vælg et af de lækre sommerhuse på Bornholm og oplev stejle klipper og dybe skove. En ferie i sommerhus på Danmarks ferieø.

 

Sommerhuse til leje ved Blokhus

 

Blokhus byder på masser af muligheder inden for sommerhusudlejning. Med en af Danmarks bredeste sandstrande er Blokhus et oplagt feriemål, når I skal holde ferie i sommerhus.

 

Sommerhuse til leje ved Blåvand

 

Få en dejlig ferie i sommerhus ved det populære feriested. Blåvand byder på alt fra smuk natur til sjove attraktioner. Vælg et af vores luksus sommerhuse og få en ferie for krop og sjæl.

 

Sommerhuse til leje ved Løkken

 

Løkken har en lang historie inden for sommerhusudlejning. Stegte rødspætter og charmerende fiskerhuse, gør Løkken til et af danskernes foretrukne feriesteder, når de skal i sommerhus.


line
Find os på Google+
Rabat
Rabat

Last minute

Lej et sommerhus med ankomst næste lørdag og få rabat.
Her-og-Nu-ferie

Her-og-Nu-ferie

Book spontant og tag nogle dages ferie i højsæsonen.

Ekstra rabat

Lige nu giver vi ekstra rabat på uge 31 og uge 32.
made in denmark logo

Made in Denmark

Læs mere om Made in Denmark - EUROPEAN TOUR
Rejsemål: Klik på kortet
DK kort
Kategori - læs mere
Soverum - læs mere
Udvidet søgning
Fravælg:

Tip en ven
Kundeservice
Man-søndag kl. 9-20
Tlf. 70 100 160
info@sologstrand.dk
Fuld tryghed
Prisgaranti

280.000 tilfredse feriegæster om året

35 års erfaring
 
Rigtig godt (4,2/5,0)
Ifølge gæstebøgerne. Læs mere...